Tietoa torikauppiaille

Hyvät tori- ja markkinamyyjät

Hämeenlinnan torilla on myyntiä maanantaista lauantaihin kello 8-15.
Jos olet ensikertalainen, ota yhteyttä Sariin ennen kuin tulet, puh. 040 8318716.

Tammi-helmikuussa arkitoripaikat ovat ilmaisia.
Tavallinen 4×4 metrin toripaikka 15 € / päivä, kuukausi 200 €. Käsityöläisten penkkipaikat 5 € / päivä. Kuukausi 60 €.
Kesällä kirpputoripaikkoja ilmaiseksi yläreunassa.

Kesän aikaan on muutama tapahtuma, jolloin päivittäiset myyntipaikat pitää sopia etukäteen (esim. Street Food Fiesta 15.-18.8). Myös kuukausimarkkinat vaativat etukäteisilmoituksen.

Huolehdi omat roskasi ja jätteesi torin alareunassa sijaitseviin jäteastioihin. Huomaa lajittelu ja käytä paalainta.
Muista yrityksen nimi myyntipaikallasi – asiakkaat toivovat, että tietävät kenen kanssa asioivat. Tuotteiden hinnat on myös oltava näkyvissä.
Pysäköintipaikat vakituisille kauppiaille torin Hallituskadun puolella. Pysäköintiin tarvitset pysäköintilipun, jonka saat ilmoittamalla edellisenä päivänä tulostasi.

Arkipäiväpaikan hinta 4×4 metrin myyntipaikalle on 15 €. Markkinoilla 4 x 4 metrin paikka 40 €. Markkinoiden aikaisesta tuotteiden ilmaisjakelusta sovittava etukäteen erikseen!
Tervetuloa Hämeenlinnan torille!

Comments are closed.