Myynti-ja mainospaikat

Hanki yrityksellesi näkyvyyttä torin myyntipaikoilla, mainospaikoilla ja osallistu kuukausimarkkinoille.

Ilmakuva Hämeenlinnan torista kesällä kuukausimarkkinoista

Tervetuloa meidän torille!

Myyntipaikkoihin liittyvissä asioissa sinua palvelee:

Sari Räsänen
+358 40 831 8716

Kuukausimarkkinat

Hämeenlinnan torilla on kuukausimarkkinat joka kuukauden ensimmäinen tiistai. Myyjiä tulee kautta maan.

Muuta huomioitavaa:
Markkinoille tarvitaan ennakkoilmoittautuminen!
Paikka varataan Sarilta, puh. 040 8318716
Tavallisen 4 x 4 metrin myyntipaikan hinta markkinapäivinä on 40 € (sis. alv.), ennakkoon maksettuna 35 € (sis. alv.).
Sähkö valovirta 7 € / päivä, voimavirta 12 € / päivä.
Markkina-aamuna paikalla on markkinamestari numerossa 040 4570712,  hän opastaa kauppiaat omalle paikalleen.

Toripaikat

Hämeenlinnan torilla on myyntiä maanantaista lauantaihin kello 8-15. Vuoden aikaan on tapahtumia, jolloin päivittäiset myyntipaikat pitää sopia etukäteen. Myös kuukausimarkkinat vaativat etukäteisilmoituksen.

Muuta huomioitavaa:
Jos olet ensikertalainen, ota yhteyttä meihin ennen kuin tulet, puh. 040 8318716.
Arkipäiväpaikan hinta 4×4 metrin myyntipaikalle on 15 €. Tapahtumissa on eri hinnat. Kysy!
Käsityöläisten penkkipaikat 5 € / päivä.
Yläreunan kirpputoripaikat ovat ilmaisia.
Pysäköintipaikat vakituisille kauppiaille ovat torin Hallituskadun puolella. Pysäköintiin tarvitset pysäköintilipun, jonka saat ilmoittamalla edellisenä päivänä tulostasi.
Torin säännöt (Avaa PDF)

Mainospaikkojen vuokraus

Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys ry vuokraa eri puolilla kaupunkia olevia valotauluja sekä rautatieaseman asematunnelin mainoskaappeja. Lisäksi käytössä on Viipurintien sillan kaksi banderollipaikkaa. Mainospaikat on tarkoitettu matkailukohteiden sekä tapahtumien markkinointiin. Epäselvissä tapauksissa juliste tulee hyväksyttää joko sähköisesti tai paperiversiona Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistyksessä. Kaupunkikeskustayhdistys pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä julisteen.

Muuta huomioitavaa:
Mainostaulujen vuotuinen käyttö edellyttää ennakkovarausta, joka tehdään Hämeenlinnan Kaupunkikeskustaan, puh. 040 8318716 (varausvahvistus tulee sähköpostitse).
Asiakas vastaa itse julistemateriaalien teettämisestä ja niistä aiheutuneista kustannuksista sekä mahdollisten muiden esillä olevien tuotteiden vakuuttamisesta.
Emme ota vastaan sähköpostilla tehtyjä varauksia.
Kaupan alan yritykset voivat ilmoittaa tapahtumistaan sillä edellytyksellä, että tapahtuma poikkeaa yrityksen normaalista kaupankäynnistä.
Tuotemyyntiin viittaavaa mainontaa tai tuotehintatietoja julisteessa ei saa olla.
Asiakkaan tulee käyttää varaamansa tila. Käyttämättä jätetty tila laskutetaan normaalisti ellei peruutusta ole tehty kirjallisesti kahta viikkoa ennen varauksen alkamispäivää.

Mainospaikkojen vuokrausehdot ja hinnat

Viipurintien sillan banderollit

Viipurintien sillan yllä on kaksi banderollipaikkaa. Banderollin koko on 12 m x 70 cm.Banderolli on nostatettava ammattimaisesti ja tilaaja vastaa sen nostosta ja pysymisestä paikallaan. Banderollipaikat vuokrataan kesäaikaan kahdeksi viikoksi yksi kerrallaan, muuna aikana neljäksi viikoksi.Paikkavuokra 100 € + alv. / viikko ja kaksi viikkoa 150 € + alv.

Rautatieaseman mainoskaapit

Rautatieaseman asematunnelin mainospaikat vuokrataan ensisijaisesti ympärivuotista toimintaa harjoittaville käyntikohteille vuosisopimuksilla. Kohde huolehtii julisteiden kiinnityksestä ja vaihdoista itse. Kohde vastaa siitä, että tapahtumajulisteet poistetaan mahdollisimman pian tapahtuman päätyttyä sekä huolehtii kaapin sisätilan yleissiisteydestä. Vuosivuokra 105,00 € + alv 24 %

R-kioskin julistepaikat

R-kioskin julistepaikat on tarkoitettu ensisijaisesti yksittäisten tapahtumien ja näyttelyiden markkinointiin. Julistepaikkoja on 12 kappaletta ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Kaupunkikeskustayhdistys kiinnittää ja poistaa julisteet sopimuksen mukaisesti. Vuokrahinta 40,00 € + alv 24 % / 3 viikkoa (muut ajanjaksot sopimuksen mukaan). Vuosivuokra 170 € + alv 24 %

Valotaulut

Kaikki 11 valotaulua vuokrataan yhdellä kertaa. Vuokraaja sopii itse kiinnittäjän kanssa julisteiden toimituksista. Julisteiden tulee olla noudettavissa viimeistään edellisen viikon perjantaina klo 16 mennessä mainosajan alkaessa tulevana maanantaina. Ylimääräisestä vaihdosta veloitetaan erikseen. Kysy kiinnittäjän yhteystiedot, sari(at)kaupunkikeskusta.fiValotaulut on mahdollista vuokrata joko kuudeksi TAI kolmeksi viikoksi. Vuokrahinta 175 € + alv 24 % / 3 viikkoa.

Kuvitettu hyvänmielen kartta torista